divendres, 16 de gener del 2015

ARVA-PALA-SONDA


ORTOVOX AVALANCHE RESCUE SET 3+. Un set que inclou el DVA digital de 3 antenes 3+ que incorpora un sistema de reconeixement de la posició i canvia automàticament de transmissió a l’ antena mes optima per ser localitzats. Aconsegueix una recerca mes ràpida. Pantalla circular amb molt bona visibilitat (il·luminada per recerques nocturnes). indicador de distància en totes les fases de la recerca. Multi-víctimes. Carcassa de goma per una major protecció. Canvi automàtic al mode de emissor en cas de ser sorprès per un allau durant una recerca. Bon senyal acústic. 200gr de pes amb les piles incloses. La pala Beast 2.5 de Ortovox amb mànec telescòpic amb l’empunyadura amb T i tram antilliscant per millorar el rendiment i l’efectivitat. 26 x 21 x 5 cm, 710gr (alumini). Recomanada per esquí de muntanya, alta muntanya i expedicions.i la sonda 240 light PFA 6: seccions de tub d’ alumini de 11mm de secció. Cordill de Dyneema per un muntatge ràpid. Sistema de tensió PFA. Mànec d’escuma antilliscant. Senyalització amb centímetres. Longitud 240cm oberta. Tancada 40cm i pes 270gr.. Tot plegat un dels millors sets que podeu trobar al mercat.

SET ORTOVOX ZOOM: Detector de víctimes d'allau Ortovox Zoom + digital que incorpora les últimes tecnologies per ser localitzat amb més facilitat en cas de quedar sepultat per una allau. La novetat és que l'emissió es fa de forma alternativa a través de 2 de les seves 3 antenes per evitar la dificultat de ser trobat quan s'està enterrat verticalment.
El DVA Zoom + és per la seva senzillesa de maneig, molt intuïtiu i ràpid, fonamental en situacions difícils.
Tot i ser un dispositiu digital, té una bona acústica per ajudar-nos durant ell rastreig.. Pala de neu Badger de Ortovox: fabricada en alumini, mànec telescòpic desmuntable de 43c a 86 cm. Cullera: 26 x 21 x 5 cm. Pes: 710 gr. i la sonda de neu Ortovox 240cm Eco: longitud mínima 40cm. Tub d’alumini de 11mm de secció, pes 270gr. Inclou funda de transport.


PIEPS SET LIGHT: Detector de víctimes d'allau Pieps Freeride digital, amb 1 antena i molt fàcil de manejar en mans inexpertes, amb les funcions bàsiques per a ser trobat i poder rastrejar - pes 110 g amb pila.; la pala de neu Pieps Shovel Tour, fabricada en alumini  Mànec compacte de 45 cm - pes total: 520 g ; i la sonda de neu Pieps Alu 260, amb una longitud mínima de 43 cm. Es munta amb rapidesa gràcies a la seva cordó interior de muntatge. Inclou marcatge de profunditat- Tub d'alumini de 12.5 mm de secció. Pes: 290 g. Inclou funda de transport.

També tenim DVA (Detectors de víctimes d'allaus, o Arvas), pales i sondes:



Ortovox Zoom
Ortovox Badger


Ortovox 240 economic

Arva Light 2.00
Arva ultra 
Arva plume
Ferrino Storm 1
Ferrino Avalanche probe
Ferrino Powder probe

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada