dimecres, 19 de novembre del 2014

CROS3TURONS, GRABANT EL TRACK AMB LES MODIFICACIONS DEL RECORREGUT


Ahir al migdia vam tornar a grabar amb gps el que serà el recorregut de la Cros 3 Turons 2014 amb els nous trams i canvis que hem incorporat! 12Km i 1100m! a gaudir de la Cros!








dilluns, 17 de novembre del 2014

CIRCULAR QUERALBS-NURIA-COMADEVACA-QUERALBS


Aquest cap de setmana ens vam decidir per fer una preciosa volta circular sortint de Queralbs, passant per Nuria, el camí dels enginyers fins a Coma de vaca i tornant pel camí de les gorgues del Freser fins a Queralbs.

Vam sortir de l'aparcament de Queralbs del cremallera, pel camí vell a Nuria, però aquest cop vam agafar el trencall de l'esquerra cap al roc de Dui, variant que va per l'altre banda del riu i es torna a trobar amb el camí vell al pont del salt del Sastre. 

Quan vam arribar a Nuria, va apareixer una mica de boira, que ens va anar acompanyant de tant en tant pel camí dels enginyers. Espectacular i variat itinerari, amb fantàstiques vistes a la vall de Ribes primer, i que combina trams herbosos, tarteres i passos aeris mentre ressegueix molt enlairat les gorgues de Freser.









Atenció si aneu amb gos com nosaltres, en algun pas aeri i equipat que hi ha al camí. Per facilitar la feina de baixar a la gossa per aquest pas, a nosaltres ens va anar molt bé l'arnés de Ruff wear. Més tard també et trobes amb algun pas estret amb passamà de cable.




Del refugi de Coma de vaca, creuem el riu i anem direcció al Balandrau, tot i que al poc girem a la dreta i ens enfilem cap al camí de les gorgues del Freser a Queralbs.



Atenció en aquest primer tram, ja que és normal trobar trams gelats. 

Desprès el camí va baixant per camí senyalitzat, creuant tarteres, riuets i fantàstics boscos fins a arribar a la carretera de Queralbs. Pugem 1km per aquesta i ens trobem de nou a l'aparcament del cremallera.
.

dissabte, 8 de novembre del 2014

BUFF

A Equipa’t pots trovar una gran varietat dels productes de la coneguda marca d’Igualada BUFF, en talles baby, kid, junior i adult.  El tubular original, en llana, en polar, amb windstopper, coolmax, tractament anti-insectes, balaclaves, gorres,  headbands, sota-cascs, etc.


















També hi ha nous models pel teu gos/gossa, amb banda reflectant o sense:




 Vine i escull el teu!

I si vols més informació tècnica dels teixits clica a: http://www.buff.eu/es_es/technical-features-home

dilluns, 3 de novembre del 2014

GUANTS PER VIA FERRADA

Guants Kong Alex: polivalents, ideals per a vies ferrades, assegurar, o per a les reunions en vies de llargs. Fabricats amb el palmell en cuir, cos en niló i reforços de Kevlar. Guants específics per rapelar i proporcionar un maneig de la corda amb màxima eficiència i evitar cremades en descensos ràpids. Velcro d'ajust en canell i 3/4 de llarg en els dits índex i polze.
Els guants Rock de Rock Empire són uns guants lleugers, còmodes i flexibles, amb el palmell reforçat. Ideals per via ferrada i operacions amb corda com assegurar o rapelar.El palmell és de cuir amb reforços de kevlar per oferir una major protecció i resistència al desgast en les zones de fricció. L'anvers de la mà està fabricat amb un material sintètic elàstic i transpirable que proporciona gran adaptabilitat i comoditat.

Guants Assure de Beal. Guants totalment reforçats al palmell de la ma, de pell natural, ultra flexibles. Anella de fixació per el mosquetó.