dimecres, 5 de febrer del 2014

PRESENTACIÓ EXPEDICIÓ BROAD PEAK 2014

30 de Gener de 2014. A Equipa't ja ho tenim tot preparat per anar a la presentació als Lluïssos d'Horta, de la expedició que durà  aquest mes de Juny, a l’Oscar Cadiach i en Jesus Morales al Broad Peak 8051m, acompanyats en el trekking del Baltoro per un grup d'amics.


La sala gran Lluisos d’Horta era gaire be plena del tot. Un bon i còmode escenari per una vetllada molt bonica i agradable.























En Jesus Morales, President de la UEC Unió Excursionista de Catalunya d'Horta i cap de l’expedició de la UEC intentarà assolir aquest mes de Juny el Broad Peak.









En Dani Ramírez (meteoròleg i alpinista) ens va sorprendre a molts amb les seves expedicions realitzades al Karakorum a cims de mes de 7000m, allí on ningú va, amb les seves explicacions a molts sens va caure la baba imaginant trepitjar valls i cims que pocs o cap occidental ha passat. Esplèndid Dani!



Un luxe tenir amb nosaltres en Mingma Sherpa, protagonista del documental "Més enllà del Kumbhakarna" com a primer Sherpa que ha fet els 14 vuit mils, i poder parlar i fotografiar-nos amb ell. Sempre amb el seu gran somriure.




Finalitzat l’acte, l’Oscar Cadiach es va fer un tip de saludar gent, signar fotos, llibres moltes recomanables com “El camí dels Estels” o “Les ascensions Catalanes més emblemàtiques als 14 vuit-mils” . En definitiva vam poder transmetre i compartir molts ànims i tot el nostre suport a un dels millors alpinistes que tenim. En Mingma Sherpa, l’Oscar Cadiach, en Jesus Morales,en Dani Ramírez, música, “Més enllà del Kumbhakarna” en pantalla gran, arròs negre, una fideua boníssima!!! I tots vosaltres!!! Si fos per nosaltres repetiríem....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada